Proiect

Găsește-l pe cel mai bun!
APARTAMENTELE
CODER RESIDENCE 3

Apartamente de calitate superioară la un preț accesibil

Proiectul Coder Residence a fost gândit pentru a se adapta perfect cerințelor tuturor celor care doresc să facă parte dintr-o comunitate liniștită, ferită de aglomerație, dar cu toate facilitățile necesare pentru cei mici – spații de joacă special amenajate, distanță mare între imobile pentru intimitate, spații verzi și o priveliște clară, neobturată spre Muntele Tâmpa.
Nu în ultimul rând, proiectul se adresează și tinerilor profesioniști care caută un refugiu izolat de oraș și totuși integrat în el pentru a obține echilibrul ideal între viața profesională și viitoarea viață de familie.
Oricine se poate stabili în ceea ce dorim să fie recunoscut drept cel mai aerisit cartier de vile multifuncíonale din Brașov, potrivit atât pentru locuit, cât și pentru consolidarea unei investiții.

Scurt Istoric

Călătoria noastră a început aici

Călătoria noastră a început în anul 2013 când am dat naștere conceptului Coder, dar și primului proiect rezidențial bazat pe o viziune diferită asupra spațiilor de locuit. Misiunea noastră a fost să construim locuințe deopotrivă intime, ferite de zgomot, dar și metropolitane, iar astfel a luat naștere Coder Residence 1, un cartier rezidențial alcătuit din 6 case, situat pe Calea Feldioarei Nr. 47 E. Am ales această amplasare datorită apropierii față de principalele zone de interes din oraș, cartierul fiind situat la doar 10 minute de Centrul Brașovului. Această fază incipientă a proiectului ne-a permis să trasăm liniile de bază ale conceptului, dar și să aducem îmbunătățiri semnificative pentru clienții care ne-au ales.

Așa am ajuns firesc în cea de-a doua etapă de dezvoltare – Coder Residence 2, un ansamblu de 22 de case finalizate realizate din materiale de construcție de înaltă calitate, și care respectă nevoia de spațiu pe care o resimțim cu toții, cu acces facil la zone de spații verzi extinse și locuri de joacă pentru cei mici. Dezvoltat pe o suprafață de 9000 m2 pe Strada Căliman, proiectul aduce clienților noștri case personalizabile ideale pentru orice familie și cu un desing modern. Și în acest stadiu am rămas fideli conceptului Coder de locuințe aerisite, fiecare proprietar de casă cu 3 camere primind 150 mp teren propriu, alături de cei 120 mp construiți.

Acest proiect a venit ca o continuare și o îmbunătățire a misiunii noastre de a oferi comunității brașovene cel mai aerisit cartier de vile multifuncționale din oraș. Tocmai din acest motiv, din suprafața întregului proiect, aproximativ 11 000 mp, 3000 mp sunt alocați exclusiv spațiilor verzi. Construit în apropiere de școli și grădinițe, conectat la suflul economic și social al orașului, Coder Residence 3 este locul în care te poți refugia oricând, fără a fi însă prea departe de muncă, de cei dragi și de ce contează pentru tine.

Beneficii

Care sunt avantajele de a face parte din comunitatea Coder Residence 3?

Cel mai aerisit cartier rezidențial din Brașov

pe o suprafață de circa. 11 000 mp noi construim doar 105 imobile. Astfel, viitoarele familii care se stabilesc aici se vor bucura de un spațiu extins pentru mișcare și relaxare, dar și de intimitatea specifică unei comunități

Vile multifamiliale cu regim mic de înălțime

acest lucru permite o vedere spendidă spre muntele Tâmpa și Masivul Postăvarul, neobturată de construcțiile învecinate.

Apartamente însorite

orientarea tuturor construcțiilor noastre este S-E-V, ceea ce permite accesul luminii naturale în interior pe durata întregii zile, indiferent de anotimp

Număr mare de locuri de parcare

fie că ești rezident al Coder Residence 3, fie că ești vizitator ocazional, aici ai parte de un număr mare de locuri de parcare – 155 la fiecare 105 apartamente. În acest mod eviți aglomerația, stresul și timpul pierdut în căutarea unui loc în care să-ți lași mașina.

Acces rapid la centre comerciale și instituții de învățământ

ansamblul va avea integrată în apropiere și o zonă comercială, în prima clădire de la stradă, astfel că nu va mai fi nevoie să te deplasezi prea departe pentru cumpărături, și nu în ultimul rând, în imediata lui proximitate se află și o școală.

Design plăcut și arhitectură modernă

stilul construcției este unul modern și funcțional, adaptat specificului montan al orașului, prin urmare vilele se încadrează perfect în peisaj urban. Mai mult, modul în care au fost gândite și proiectate (P+1+M) favorizează păstrarea intimității și a liniștii.

Acces facil și sigur pentru locatari

comunitatea Coder Residence 3 este o comunitate închisă, protejată de barieră, astfel că nu există riscul pătrunderii persoanelor străine fără autorizație

Compartimentare modernă

indiferent de imobilul ales, băile și bucătăriile sunt dotate cu geamuri care permit pătrunderea luminii naturale iar unitățile locative sunt spațioase și bine compartimentate pentru a răspunde cerințelor fiecăruia dintre noi.

Teren alocat fiecărui apartament, dar și dotări suplimentare

fiecare clădire vine cu un spațiu de depozitare biciclete și cărucioare pentru copii la parter și o uscătorie la etaj.

Imobile rezistente și durabile

nu facem rabat de la calitate, nu construim haotic și nu sacrificăm spațiile verzi, de aceea o clădire conține maxim 11 unități locative. Folosim materialele de construcție rezistente (structură de beton armat și cărămidă) pentru că misiunea noastră este să ridicăm imobile durabile în care ne-am dori noi înșine să locuim.

Zone verzi extinse

înțelegem imporanța relaxării și a apropierii de natură, mai ales după o zi lungă de muncă, de aceea nu lipsesc locurile de joacă special amenajate pentru copii și spațiile generoase de promenadă – spațiile verzi reprezintă circa 3000mp din suprafața întregului proiect

Conectat la suflul orașului

ansamblul este amplasat într-o zonă atractivă, apropiată de majoritatea punctelor de interes – fiind situat la doar 10 minute distanță de Centrul Brașovului.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.