Proiect | Locuinte noi si durabile in Brasov: garsoniere, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere. Rezerva apartamentul preferat. Verifica disponibilitatea apartamentelor situate de 10 minute de centrul Brasovului.

Proiect

Beneficii

Cel mai spațios cartier rezidențial din Brașov

Aici, viitorii locatari își vor găsi apartamentul visat și se vor bucura de un spațiu generos pentru mișcare și relaxare, precum și de intimitatea unei comunități unite. Pe o suprafață totală de aproximativ 11 500 mp, vom construi doar 105 apartamente. Alege să îți petreci viața într-un mediu liniștit și prietenos. Mai mult decât atât, atenția la detalii în procesul de proiectare și construcție favorizează păstrarea intimității și a liniștii, pentru a-ți oferi un cămin confortabil și armonios. Unul dintre punctele forte ale acestui cartier este existența a peste 3000 mp de spații verzi, fapt ce le oferă rezidenților posibilități de relaxare în aer liber. În plus, fiecare locatar vă beneficia de locuri de parcare suficiente, orice preocupare legată de parcare fiind astfel eliminată.

Compartimentare modernă

Cu 10 vile multifamiliale și 105 locuințe în regim de înălțime mic, Coder Residence creează un mediu primitor și familiar. Unitățile locative sunt concepute să ofere spațiu generos și să răspundă cerințelor și nevoilor fiecărui rezident. Ferestrele generoase orientate către sud, est sau vest și tâmplăria de calitate asigură lumina naturală pe tot parcursul zilei. Punem accentul pe confort si eficiență energetică.

Acces facil și sigur pentru locatari

La Coder Residence, comunitatea este în centrul atenției! Oferim un mediu sigur și protejat pentru toți locuitorii săi. Cu un sistem de securitate avansat și bariere de acces, ne asiguram că tu și familia va veti simțiți în siguranță în fiecare zi. Suntem fericiți să îți facem viața mai frumoasă cu noile apartamente în vila care continuă povestea Coder Residence din Brașov.

Coder Residence, o comunitate exclusivistă și sigură

Alege să faci parte dintr-o comunitate restrânsă și exclusivistă, unde fiecare detaliu este gândit pentru a-ți oferi confortul și siguranța dorite. Aici, te vei bucura de intimitatea și liniștea unei comunități prietenoase și unite. Vei simți cu adevărat că aparții unui loc special.

Coder Residence 3

Confort și facilități moderne într-o comunitate liniștită

Proiectul Coder Residence 3 a fost conceput cu grijă pentru a satisface nevoile tuturor celor care doresc să trăiască într-o comunitate liniștită, departe de aglomerația urbană, dar cu toate facilitățile necesare vieții moderne la îndemână.

Fiecare studio si apartament cu 2 si 3 camere din vilă vine cu facilități suplimentare: spații verzi îmbietoare, perfecte pentru plimbări și momente de relaxare în aer liber, spații speciale destinate depozitării bicicletelor și cărucioarelor pentru copii, uscătorii la etaj și multe alte avantaje, astfel încât să ai un plus de confort și organizare în viața de zi cu zi.

La Coder Residence beneficiezi de un număr de 155 de locuri de parcare la fiecare 105 apartamente. Am eliminat aglomerația și stresul asociate căutării unui loc de parcare, vei avea întotdeauna un spațiu rezervat pentru mașina ta, indiferent de momentul în care ajungi acasă.

Scurt istoric

Coder Residence 2

Am finalizat cu succes proiectul Coder Residence 2! Acesta include 22 de case finalizate, construite din materiale de înaltă calitate și care respectă nevoia de spațiu pe care o resimțim cu toții. Proiectul oferă acces facil la zone de spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Situat pe Strada Căliman, pe o suprafață de 9000 m2, acest ansamblu oferă case personalizabile, ideale pentru orice familie. Fiecare proprietar de casă cu 3 camere a primit 150 mp teren propriu alături de cei 120 mp construiți.

Scurt istoric

Coder Residence 1

Călătoria noastră a început în anul 2013 ccând am creat conceptul Coder și am lansat primul nostru proiect rezidențial: locuințe care să combine intimitatea și liniștea cu atmosfera vibrantă a unui mediu metropolitan. Astfel, a apărut Coder Residence 1, un ansamblu rezidențial compus din 6 case, situat pe Calea Feldioarei Nr. 47 E.

Am ales această locație strategică datorită apropierii de principalele puncte de interes ale orașului, fiind la doar 10 minute de Centrul Brașovului. Această primă fază a proiectului ne-a permis să stabilim bazele conceptului nostru și să implementăm îmbunătățiri semnificative pentru clienții noștri.

Coder Residence

Apartamentele Coder Residence

Situate într-un ansamblu rezidențial modern și liniștit, apartamentele Coder Residence oferă o combinație perfectă de confort, funcționalitate și estetică. Fie că ești în căutarea unei garsoniere compacte, a unui apartament cu 2 camere ideal pentru cupluri sau a unui apartament spațios cu 3 camere pentru familii, Coder Residence răspunde tuturor cerințelor tale.

Am ales să utilizăm materiale de construcție de înaltă calitate, precum betonul armat și cărămida, pentru a asigura stabilitatea și siguranța clădirilor pe termen lung. Punem accentul pe calitatea impecabilă în fiecare aspect al locuințelor tale: de la structura solidă a clădirilor până la cele mai mici detalii ale finisajelor. Ne asigurăm că fiecare aspect este realizat cu atenție și competență.

În plus, îți oferim libertatea de a-ți personaliza locuința: tu alegi modelul de gresie, faianță și alte detalii de design interior, iar noi ne ocupăm de montaj. Astfel, te bucuri de un cămin adaptat perfect gusturilor și nevoilor tale.

Whatsapp Icon
Proiect | Locuinte noi si durabile in Brasov: garsoniere, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere. Rezerva apartamentul preferat. Verifica disponibilitatea apartamentelor situate de 10 minute de centrul Brasovului. - Înapoi Sus
Proiect | Locuinte noi si durabile in Brasov: garsoniere, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere. Rezerva apartamentul preferat. Verifica disponibilitatea apartamentelor situate de 10 minute de centrul Brasovului.

Schneller Kontakt