Despre Noi

Coder Residence

Suntem de părere că toate lucrurile care rezistă în timp sunt construite alături de oameni cu valori similare, cu aceeași viziune și dedicare. Povestea noastră a început în familie, în anul 2006, sub brandul Heights Group, când am luat prima dată contact cu piața imobiliară, un domeniu dinamic, aflat în plină ascensiune – am dezvoltat în București un proiect office și două proiecte rezidențiale cu circa 60 apartamente. Anul 2013 a venit cu o schimbare de direcție și ne-a adus în Brașov, inima Transilvaniei și o zonă cu un potențial de creștere semnificativ.

Misiune

Experiența echipei noastre în construcția de case aerisite și eficient compartimentate ne-a adus, firesc, aici, unde am dezvoltat pentru început sub brandul Coder Residence un cartier de 23 case. Alocăm o importanță deosebită conceptului de familie pentru că și noi am început în același mod – de aceea, misiunea noastră este să oferim comunității cel mai aerisit cartier de vile din Brașov, un ansamblu imobiliar inedit bazat pe principiul locuințelor colective, cu un design inovator și un preț accesibil, adaptat la piața locală.

Valori

Viziunea noastră este ca în următorii ani să dăm naștere unui nou standard de locuit, să dezvoltăm o rețea locală de colaboratori de încredere și să extindem, dar și să îmbunătățim conceptul Coder Residence.
Credem cu tărie că fiecare persoană merită să trăiască într-un imobil bine construit, durabil dar și plăcut din punct de vedere estetic, motiv pentru care cele mai importante valori ale noastre sunt integritatea și respectarea promisiunilor făcute clienților și colaboratorilor noștri.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.