Despre Noi

Coder Residence

Suntem de părere că toate lucrurile care rezistă în timp sunt construite alături de oameni cu valori similare, cu aceeași viziune și dedicare. Povestea noastră a început în anul 2006, sub brandul Heights Group, când am luat prima dată contact cu piața imobiliară, un domeniu dinamic, aflat în plină ascensiune – am dezvoltat în București un proiect office și două proiecte rezidențiale cu circa 60 apartamente. Anul 2013 a venit cu o schimbare de direcție și ne-a adus în Brașov, inima Transilvaniei și o zonă cu un potențial de creștere semnificativ.

Misiune

Experiența echipei noastre în construcția de case aerisite și eficient compartimentate ne-a adus, firesc, aici, unde am dezvoltat pentru început sub brandul Coder Residence un cartier de 28 case. Alocăm o importanță deosebită conceptului de familie pentru că și noi am început în același mod – de aceea, misiunea noastră este să oferim cel mai aerisit cartier de vile multifuncíonale din Brașov, un ansamblu imobiliar inedit bazat pe principiul locuințelor colective, cu un design inovator și un preț accesibil.

Valori

Viziunea noastră este ca în următorii ani să dăm naștere unui nou standard de locuit, să dezvoltăm o rețea locală de colaboratori de încredere și să extindem, dar și să îmbunătățim conceptul Coder Residence.

Credem cu tărie că fiecare persoană merită să trăiască într-un imobil bine construit, durabil dar și plăcut din punct de vedere estetic, motiv pentru care cele mai importante valori ale noastre sunt integritatea și respectarea promisiunilor făcute clienților și colaboratorilor noștri.

Nu facem rabat de la calitate și spațiu pentru că înțelegem importanța unui cămin pe care să-l poți numi cu adevărat acasă. Conceptul nostru îmbină atmosfera liniștită a vieții la casă cu dinamismul traiului la bloc și aduce împreună avantajele fiecăruia – apropierea de oraș și de principalele puncte de interes, intimitatea, accesul la spații verzi și, nu în ultimul rând, sentimentul apartenenței la o comunitate.

Coder reprezintă un organism viu, Coder înseamnă familie și continuitate și asta ne dorim să creem alături de partenerii și clienții noștri – te invităm să iei și tu parte la povestea noastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.