Coder Residence 2

Așa am ajuns firesc în cea de-a doua etapă de dezvoltare – Coder Residence 2, un ansamblu de 28 case finalizate care respectă atât rigorile europene în materie de construcție, cât și nevoia de spațiu pe care o resimțim cu toții, fie că ne referim la spațiul alocat fiecărui apartament, fie că vorbim de accesul la spații verzi și locuri de joacă pentru cei mici. Dezvoltat pe o suprafață de 9000 m2 pe Strada Căliman, proiectul aduce clienților noștri case personalizabile cu regim de înălțime subsol (opțional), parter, etaj și pod (opțional). Astfel, pentru cei care doresc un spațiu în plus de depozitare alături de cel oferit deja de construcția propriu-zisă, pot opta pentru un pod sau un beci la un cost avantajos. Și în acest stadiu am rămas fideli conceptului Coder de locuințe aerisite, fiecare proprietar de casă cu 3 camere primind 150 mp teren propriu, alături de cei 120 mp construiți.

Coder Residence 2, un ansamblu de 22 de case finalizate realizate din materiale de construcție de înaltă calitate, și care respectă nevoia de spațiu pe care o resimțim cu toții, cu acces facil la zone de spații verzi extinse și locuri de joacă pentru cei mici. Dezvoltat pe o suprafață de 9000 m2 pe Strada Căliman, proiectul aduce clienților noștri case personalizabile ideale pentru orice familie și cu un desing modern. Și în acest stadiu am rămas fideli conceptului Coder de locuințe aerisite, fiecare proprietar de casă cu 3 camere primind 150 mp teren propriu, alături de cei 120 mp construiți.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.