Coder Residence 1

Călătoria noastră a început în anul ….. când am dat naștere conceptului Coder, dar și primului proiect rezidențial bazat pe această viziune diferită asupra spațiilor de locuit. Misiunea noastră a fost să construim locuințe deopotrivă intime, izolate de sursele de zgomot, dar și metropolitane, iar astfel a luat naștere Coder Residence 1, un cartier rezidențial alcătuit din 23 case, situat pe Calea Feldioarei Nr. 47 E. Am ales această amplasare datorită apropierii de principalele mijloace de transport și zone de interes din oraș. Această fază incipientă a proiectului ne-a permis să trasăm liniile de bază ale conceptului, dar și să aducem îmbunătățiri semnificative pentru clienții care ne-au ales.

Călătoria noastră a început în anul 2013 când am dat naștere conceptului Coder, dar și primului proiect rezidențial bazat pe o viziune diferită asupra spațiilor de locuit. Misiunea noastră a fost să construim locuințe deopotrivă intime, ferite de zgomot, dar și metropolitane, iar astfel a luat naștere Coder Residence 1, un cartier rezidențial alcătuit din 6 case, situat pe Calea Feldioarei Nr. 47 E. Am ales această amplasare datorită apropierii față de principalele zone de interes din oraș, cartierul fiind situat la doar 10 minute de Centrul Brașovului. Această fază incipientă a proiectului ne-a permis să trasăm liniile de bază ale conceptului, dar și să aducem îmbunătățiri semnificative pentru clienții care ne-au ales.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.